OSKO NOV 2023 254

Blij dat je hier bent, wij zijn Andreas en Lara van OSKO. Met een lach op ons gezicht verzorgen we jouw feest of evenement met volledige catering en bediening. Op het menu? Smaakvolle gerechten met als basis lokale producten. Krijg je al honger?

Over OSKO

Wij van OSKO vinden het belangrijk om lokale producten te gebruiken in onze gerechten. 

Met een passie voor koken en hospitality zorgt ons team ervoor dat jouw feest of evenement onvergetelijk zal worden.

Leer ons kennen
OSKO NOV 2023 174

Catering aan huis

Catering van OSKO, da’s catering die tot in de puntjes verzorgd is. Samen met jou stellen we een menu samen dat we van hapje tot dessert met zorg bereiden. En don’t worry, net als de bediening van het foodgedeelte nemen we ook de bediening van de dranken voor onze rekening. 

Feestje, iemand?
OSKO NOV 2023 373

Catering voor
bedrijven en events

Grootse plannen, grootse honger? Organiseer je een bedrijfsevenement, trouwfeest of iets anders. Dan kan je zeker bij ons ook terecht. Van seated & walking dinners tot lunch en brunch formules, we hebben voor ieders wat wils. Contacteer ons voor een formule op maat.

OSKO JUNI 2022 Piet De Kersgieter 3 2000px

De pizza van OSKO

We blijven trouw aan onze roots. OSKO’s befaamde pizza's met het heerlijke zuurdesemdeeg, belegd met ingrediënten die je niet op een pizza verwacht, zorgen voor een heerlijke combinatie. Hier willen we jou graag van laten meegenieten op je volgende personeelsfeest, communie, bedrijfsevenement...

Ontdek onze pizza