Je denkt misschien: pizza is pizza. Maar de pizza van OSKO is toch wel van een ander kaliber. Het is pizza voor mensen die graag verrast worden. Het is ambacht op zijn puurst.

We zoeken naar lokale en kwalitatieve ingrediënten die je niet meteen verwacht op een pizza. Andreas combineert de smaken tot een volwaardig gerecht, en de artisanale bodem speelt voor eetbaar bord. Geen enkel ingrediënt is te zot. Die passie voor en kennis van koken proef je gewoon, in een pizza met ossobucco, asperges of kabeljauw met als basis onze huisbereide zuurdesembodem.

Over de zuurdesempizza
OSKO JUNI 2022 Piet De Kersgieter 234

De origine van OSKO

OSKO heeft zijn ontstaan te danken aan onze verukkelijke pizza. Ons verhaal begon middenin de coronacrisis, wanneer Lara en ik besloten om pizza's te bakken in onze tuin voor onze buren. Zij vonden onze pizza's zo lekker dat we besloten om een klein pizzakraampje te openen en hiermee onze pizza's op straat te gaan verkopen. Door het grote succes van dat pizzakraampje is OSKO dus ontstaan. Vandaag is OSKO natuurlijk veel meer dan enkel pizza's, maar toch zullen ze altijd diep geworteld zijn in onze catering. Wil jij eens proeven van onze befaamde OSKO pizza?

Contacteer ons
OSKO JUNI 2022 Piet De Kersgieter 61 2000px

OSKO houdt van lokale partnerschappen

Ben je zelf landbouwer, ondernemer of kweker van eigen bodem? We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners. Vertel ons je verhaal, we horen het graag.

Samenwerken