Je denkt misschien: pizza is pizza. Maar de pizza van OSKO is toch wel van een ander kaliber. Het is pizza voor mensen die graag verrast worden. Het is ambacht op zijn puurst.

We zoeken naar lokale en kwalitatieve ingrediënten die je niet meteen verwacht op een pizza. Andreas combineert de smaken tot een volwaardig gerecht, en de artisanale bodem speelt voor eetbaar bord. Geen enkel ingrediënt is te zot. Die passie voor en kennis van koken proef je gewoon, in een pizza met ossobucco, asperges of kabeljauw met als basis onze huisbereide zuurdesembodem.

Over de zuurdesempizza
OSKO JUNI 2022 Piet De Kersgieter 213 2000px

Op het menu

Hoewel we je graag verbazen met gedurfde ingrediënten en combo’s, stellen we onze pizza’s samen volgens een vast recept. Hier ontdek je de basis van elk menu: 

  • De OSKO Classic: de klassieke margherita in een nieuw jasje met burrata van Massimo.
  • From the garden: onze veggie pizza die Andreas belegt met groenten van Den Halsberg.
  • From the land: de pizza met kwaliteitsvlees, vers van bij Slagerij Raemdonck.
  • From the sea: het beste van de zee op je pizza, duurzaam gevangen door Delicatessen Vanhauwaert.

Op onze social media doe je inspiratie op voor je volgende feestmenu.

Naar onze socials
OSKO JUNI 2022 Piet De Kersgieter 61 2000px

Onze leveranciers

Niet alleen het zuurdesemdeeg maakt onze pizza, ook de pure ingrediënten doen dat. Leer onze lokale leveranciers kennen.

Cuore di Puglia uit de Gentse Gouvernementstraat ademt ambacht en vakkennis. De Italianen zijn onze vaste partner voor burrata en andere kazen. De melk komt van Belgische koeien op Belgische grond.

Den Halsberg is een bioboerderij in Gavere en spitst zich volledig toe op circulaire landbouw. Dat resulteert in smaakvolle, lokaal geteelde groenten die met veel plezier gebruiken om onze pizza’s smaak te geven.

Je zou bijna voorbij het onopvallende winkeltje van deze slagerij lopen, maar het topgerief van Raemdonck in Wondelgem blaast je omver. Slagerij Raemdonck is één en al korte keten: de familie kweekt zelf dieren en is constant bezig met haar producten.

Delicatessen Vanhauwaert levert het verste en beste uit de Noordzee. Dat doet het zo duurzaam mogelijk en maar heel weinig gaat verloren. Is er veel bijvangst, dan zoeken we samen met Vanhauwaert hoe we die in onze from the sea-pizza kunnen gebruiken.

OSKO houdt van lokale partnerschappen

Ben je zelf landbouwer, ondernemer of kweker van eigen bodem? We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners. Vertel ons je verhaal, we horen het graag.

Samenwerken