We houden wel van een feestje, zeker wanneer we er onze mobiele houtoven voor mogen ontbranden. Het basisidee? Wreed goeie pizza’s met verschillende bijgerechten. Maar ook andere gerechten dan pizza koken we graag.

OSKO JUNI 2022 Piet De Kersgieter 198 2000px

Catering
aan huis

Samen met jou werken we een formule op maat uit. Je hele event nemen we graag voor onze rekening, ook de bediening. Jij kiest het menu: van het eerste tot het laatste gerecht. We rollen ons pizzadeeg voor je uit, maar net zo graag bereiden we andere gerechten. Soit, jij kiest en wij koken bij jou ter plaatse.

We maken er ook echt een vriendschappelijke en leutige dag van, want met ons sharing- en walkingdinnerconcept loop je iedereen tegen het lijf. Dus, zien we je dan op je volgende feest?

Contacteer ons

Catering
voor grote
events

Zoek je nog een cateraar voor je volgende bedrijfsfeest, (klein) festival, beurs…? Onze mobiele keuken en oven is groot genoeg voor véél pizza’s (of ander lekkers). Contacteer ons voor catering voor jouw event.

Contacteer ons
OSKO JUNI 2022 Piet De Kersgieter 234
OSKO JUNI 2022 Piet De Kersgieter 64 2000px

Jouw pop-
upevent, onze
pizza

Wanneer je een pop-upevent plant met je horecazaak, onderneming of vereniging, dan zijn we er zeer graag bij. Jij de pintjes, wij de food. Meer moet dat niet zijn, toch?

Contacteer ons