Hallo, wij zijn Andreas en Lara van OSKO. Nice to meet you. Met onze pizza’s en catering zijn we nieuw hier. Enfin, dat zijn we altijd. We parkeren onze mobiele pizzaoven namelijk op verschillende plaatsen: bij jou in de tuin, op de Gentse Feesten, aan je favoriete stamcafé of op kantoor... We kennen elkaar nog niet, maar we hebben meer gemeenschappelijk dan je denkt.

Je eet graag lekker, puur en lokaal? Dat treft, wij ook! Je lust graag eens pizza, maar dan op een manier die je nog niet kende? Wel, dat is net waar OSKO voor staat. Je houdt wel van een feest of event dat tot in de puntjes verzorgd is met de beste catering? Dit is voorbestemd, dat zijn we zeker.

OSKO JUNI 2022 Piet De Kersgieter 5 2000px

Niet je standaard pizza

OSKO is niet de eerste de beste pizza. Zoals alle goeie dingen hebben onze pizza’s tijd nodig. Tijd om ons zuurdesemdeeg de meest pure smaak te geven. Tijd om die artisanale bodem te beleggen met ingrediënten die je niet verwacht. Tijd om elk gerecht dat onze houtoven passeert, zelf eens te proeven. Dat moet ook gebeuren natuurlijk.

En daar gaat OSKO ver in. We gaan zover dat het deeg een soort van kind geworden is voor ons, dat we met aandacht en zorg de beste versie van zichzelf laten worden. Of zover dat we zélf bij de boeren om kwalitatieve ingrediënten gaan. Recht van het lokale veld en het liefst van al seizoensgebonden. Alles wat zij met liefde en aandacht telen, verwerkt OSKO’s chef Andreas met evenveel passie in de pizza’s en andere gerechten. Hun verhaal is het onze, en uiteindelijk ook het jouwe.

Kom dag zeggen

Terwijl je wacht, tussen pint en pizza, maken we tijd om met jou te babbelen. Over koetjes en kalfjes, over ‘t leven, maakt niet uit. Dat familiale element is voor OSKO een belangrijk ingrediënt terwijl we de catering voor je event verzorgen. Eén dat wel eens over het hoofd gezien wordt, maar voor ons de reden is waarom we enthousiast doen wat we doen.

Daarom neemt OSKO de houtoven mee op pad, gezellig bij je thuis, op kantoor of waar er ook maar iets te vieren valt.

OSKO JUNI 2022 Piet De Kersgieter 23 2000px

Andreas, chef
van OSKO

Het brein van OSKO? Dat is chef Andreas. Als chef bundelt hij de kennis uit zijn opleiding aan Ter Groene Poorte met zijn fascinatie voor zuurdesem en ingrediënten. En het resultaat proef jij nu bij OSKO.

OSKO JUNI 2022 Piet De Kersgieter 166 2000px

Lara, chef van
Andreas

Lara is de chef achter de schermen. Ze zet de puntjes op de i, schept orde in de chaos en brengt haar horecapassie tot leven met de OSKO-catering.

OSKO JUNI 2022 Piet De Kersgieter 3 2000px

Aangename kennismaking! Pizza? Neem contact met ons op voor de catering van jouw event of feest.

Neem contact op